Kokomo Ailand, το κινητό - πολυτελές νησί!

Kokomo Ailand, το κινητό - πολυτελές νησί! Με συνολικό μήκος 117 μέτρων, πλάτος 78 μέτρων και βυθίσματος 20,5, έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει όλες τις υπερσύγχρονες ανέσεις που υπάρχουν σε χερσαίες πολυτελείς εγκαταστάσεις. Αυτό το μικρό πλωτό νησί διαθέτει οκτώ κινητήρες, οι οποίοι του επιτρέπουν να κινείται με ταχύτητα οκτώ κόμβων (περίπου 15 χλμ. ανά ώρα) και έτσι οι κάτοχοί του μπορούν να το πάνε όπου θέλουν.


Έχει ύψος 80 μέτρα
και περιλαμβάνει εξαιρετικά πολυτελείς
ανέσεις, όπως ρετιρέ σουίτα, τεχνητή παραλία, κρεμαστούς κήπους, αίθουσα κινηματογράφου, μπαρ, πισίνα υδρομασάζ με γυάλινο πυθμένα για χαλάρωση,


ελικοδρόμιο, μια βυθισμένη τραπεζαρία για να απολαύσετε το γεύμα σας σε μοναδική ατμόσφαιρα, κ.ά. Το ρετιρέ είναι προσβάσιμο με ανελκυστήρα. Η προσέγγιση στο "νησί" μπορεί να γίνει με σκάφος ή με ελικόπτερο. 

Το νησί Kokomo διατίθεται κατόπιν παραγγελίας από την Αυστριακή εταιρεία Migaloo Private Submersible Yachts. Η τιμή του καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις επιθυμίες του πελάτη. Ο διευθύνων σύμβουλος του Migaloo, υποστηρίζει ότι το Kokomo είναι καλύτερο από ένα κανονικό νησί, γιατί μπορείτε να το σχεδιάσετε όπως σας αρέσει και γιατί μπορείτε να πάτε όπου θέλετε.
   MyPhotoPics