Skylodge Adventure Suites, Cusco, Περού

Ονειρευτήκατε ποτέ να κοιμηθείτε σε μια φωλιά Αετού; Εδώ σας δίνετε η ευκαιρία!  Οι σουίτες του Skylodge Adventure στο Cusco του Περού προσφέρουν μια
απίστευτη ταξιδιωτική εμπειρία. Πρόκειται για  διαφανείς "κάψουλες" πολυτελείας, που κρέμονται από την κορυφή ενός βουνού πάνω από την Ιερή Κοιλάδα του Περού.
Το Skylodge Adventure Suites, που βρίσκεται στην Ιερή Κοιλάδα του Cusco, σας προσφέρει την ευκαιρία να κοιμηθείτε μέσα σε ένα εντελώς διαφανές κρεμαστό υπνοδωμάτιο, που σας επιτρέπει να εκτιμήσετε την εντυπωσιακή θέα αυτής της μαγευτικής και μυστικιστικής κοιλάδας.



Για να φτάσει κάποιος στο Skylodge, πρέπει να αναρριχηθεί τα 400 μέτρα της Via Ferrata πάνω σε ένα δύσβατο, κατακόρυφο μονοπάτι, 
ή, 





να κατέβει κρεμασμένος από έναν ιμάντα ο οποίος λειτουργεί με τροχαλία.



Το Natura Vive Skylodge αποτελείται από τρεις σουίτες - κάψουλες συνολικής χωρητικότητας 8 ατόμων. Οι κατακόρυφες κρεμαστές διαφανείς σουίτες - κάψουλες βρίσκονται στην κορυφή του βουνού, σε ύψος 400 μέτρων, με θέα στη μαγευτική Ιερή Κοιλάδα. 


Χειροποίητες, κατασκευασμένες από πολυουρεθάνιο αεροδιαστημικής, αλουμίνιο, ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και κάθε σουίτα διαθέτει τέσσερα κρεβάτια, τραπεζαρία και ιδιωτικό μπάνιο.

Έχουν μήκος επτάμιση μέτρα και δυόμιση μέτρα ύψος και πλάτος, με έξι παράθυρα και τέσσερις αεραγωγούς που εξασφαλίζουν μια άνετη ατμόσφαιρα. Είναι απόλυτα ασφαλής έχοντας και έξοδο κινδύνου που βρίσκεται στο πάνω μέρος της.
Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά της κάθε σουίτας προσφέρουν στους πελάτες υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας και πλήρη άνεση. Το εναλλακτικό σύστημα φωτισμού αποτελείται από τέσσερις εσωτερικούς λαμπτήρες και ένα φως ανάγνωσης που τροφοδοτείται από ηλιακούς συλλέκτες που αποθηκεύουν ενέργεια σε μπαταρίες. 



Κάθε σουίτα διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο που χωρίζεται από το υπνοδωμάτιο με μονωμένο τοίχο. Έχει κουρτίνες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.
   MyPhotoPics