Batu Bolong,Ινδονησία

Ξεκινώντας από το Στενό του Lombok, σε ένα ακρωτήριο με θέα στην παραλία Senggigi, βρίσκεται ένας από  τους πιο  εντυπωσιακούς 
ναούς της Ινδονησίας. Σκαρφαλωμένος στο βραχώδες ακρωτήρι με θέα στη δημοφιλή παραλία Senggigi, ο Ναός Batu Bolong είναι ένας από τους πιο γραφικούς και ατμοσφαιρικούς ινδουιστικούς ναούς της Ινδονησίας, παρά το μικρό του μέγεθος. Είναι ιδιαίτερα όμορφος κατά το ηλιοβασίλεμα.
Ο βράχος κάτω από τον ναό έχει μια φυσική τρύπα, εξ ου και το όνομα (batu bolong σημαίνει κυριολεκτικά βράχος με τρύπα). Ο ήχος του αέρα και της αφρισμένης θάλασσας καθώς και το σφύριγμα του ανέμου μέσα στη σπηλιά, δίνουν μια ιδιαιτερότητα στην περιοχή και την καθιστούν ιδανική για ένα ναό.
Ο ναός βλέπει στο πιο ιερό ηφαίστειο του Μπαλί, το Gunung Agung, το οποίο προσφέρει ένα εκπληκτικό σκηνικό στο ηλιοβασίλεμα. Εξακολουθεί να είναι ένας ενεργός τόπος λατρείας όπου μπορείτε να συμμετέχετε πάντα ως φιλοξενούμενα μέλη της κοινότητας των Μπαλινέζων στις τελετές καθώς αφήνουν τις προσφορές τους.

   MyPhotoPics