Genipabu, Βραζιλία

Το Eco Tourist Park Dunes Genipabu (ή Jenipabu) περιλαμβάνει μια παραλία, ένα μεγάλο συγκρότημα αμμόλοφων, μια λιμνούλα και μια προστατευόμενη περιοχή που βρίσκεται στο δήμο της Extremoz , στην πολιτεία του Rio Grande do Norte , στη Βραζιλία. Βρίσκεται είκοσι χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας του κράτους, Νατάλ. Είναι ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του κράτους.

Η περιοχή χαρακτηρίζεται από τους τεράστιους αμμόλοφους
και μια λίμνη γλυκού νερού, ισχυρούς πόλους έλξης για τον τουρισμό. Η περιοχή έχει μια καλή υποδομή από ξενοδοχεία, ξενώνες, εστιατόρια, καλύβες στην παραλία και σχεδίες.
Στο Genipabu οι θίνες είναι κινητές. Η δράση του ανέμου, πολύ έντονη στην ακτή του Rio Grande do Norte, η άμμος μετακινείται από το ένα σημείο στο άλλο, γεγονός που καθιστά το τοπίο να είναι πάντα μια καινοτομία, αλλά επιφυλάσσει και κάποιους κινδύνους στην κυκλοφορία, για εκείνους που δεν γνωρίζουν καλά
 την περιοχή.
Η Genipabu είναι διεθνώς γνωστή για τη φυσική ομορφιά, την
πληθωρικότητά της, τις  ξεναγήσεις με τους Bugui και τις  καμηλοδρομίες. Τα νερά της παραλίας Genipabu είναι ζεστά, ήρεμα έτσι παρέχουν άριστη κολύμβηση. Μπορείτε να οδηγήσετε επίσης εκτός από σχεδία και τζετ-σκι. 
Οι Bugui, επίσης γνωρίζουν τη λίμνη, με τα αξιοθέατα, όπως το μπάνιο σε γλυκό νερό, θαλάσσια ποδήλατα, καγιάκ, το "esquibunda" και "aerobunda". Το πάρκο των αμμόλοφων Genipabu βρίσκεται σε μια περιοχή προστασίας του περιβάλλοντος (APA) είκοσι χιλιόμετρα από το κέντρο Natal.
    MyPhotoPics