Το πνεύμα των δέντρων, νήσος St. Simons, ΗΠΑ

Ο μύθος του πνεύματος των δέντρων στο νησί St. Simons (Αγίου Σίμωνα), Γεωργία, ΗΠΑ. Τα πνεύματα των δένδρων του νησιού St. Simons προσφέρουν θέαμα για τα Χρυσά Νησιά και μοιάζουν να συνδέονται με την πλούσια ιστορία της παράκτιας περιοχής. Είναι επιδέξια σκαλισμένα, αγαθά πρόσωπα που αναδύονται από τα δέντρα, απεικονίζοντας αυτά των ντόπιων Αμερικανών και των μακρυμάλληδων ναυτικών. 

Όπως λέει ο μύθος, τα πνεύματα των δένδρων είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να θυμούνται αυτούς που έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα πάνω στα ισχυρά ιστιοφόρα πλοία που κάποτε φτιάχνονταν από τη βελανιδιά του Αγίου Simons.


Ο Keith Jennings, το επιδέξιο χέρι που βρίσκεται πίσω από τα ξύλινα πρόσωπα, άρχισε να σκαλίζει τα πνεύματα των δέντρων στα μαγευτικά δέντρα "ζωντανής" βελανιδιάς του νησιού St. Simons στις αρχές της δεκαετίας του 1980. 


Μέχρι σήμερα, έχει σκαλίσει περισσότερα από είκοσι πνεύματα δέντρων, χρησιμοποιώντας εργαλεία χειρός, όπως ένα σφυρί, για να διαμορφώσει τα εκφραστικά πρόσωπα. 




Τα περισσότερα δέντρα βρίσκονται σε ιδιόκτητους χώρους. Ωστόσο, μερικά από αυτά βρίσκονται στην οδό Demere Road, Mallory Street, Redfern Village και Frederica Road. Καθώς τα δέντρα μεγαλώνουν, τα πρόσωπα του δέντρου γερνούν επίσης. Ο φλοιός κυλά στα άκρα του προσώπου, προσθέτοντας περισσότερο χαρακτήρα και έκφραση στο πνεύμα των δέντρων.
       MyPhotoPics