Hidden Beach , Μεξικό

Είναι η πιο δημοφιλής παραλία στο Μεξικό. Bρίσκεται στο νησί Marieta κοντά στο  
Puerto Vallarta.   Η Hidden Beach  μπορεί να θεωρηθεί ένα οικολογικό στολίδι, όπως διαμορφώθηκε εδώ και αρκετές χιλιετίες από την ηφαιστειακή δραστηριότητα. Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της, κρυμμένη τρύπα. Είναι πραγματικά μια τρύπα στο έδαφος και στη βάση της οπής, μπορείτε να απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά και τις λευκές, αμμώδεις παραλίες.
Αυτό το μοναδικό είδος παραλίας έχει καταφέρει να παραμείνει ανέγγιχτο από ανθρώπινα χέρια και προστατεύεται από τον έξω κόσμο, καθώς ο μόνος τρόπος πρόσβασης είναι μέσα από ένα πολύ στενό τούνελ. Άλλωστε, αυτό  κάνει το Hidden Beach τόσο μοναδικό στην πολυπλοκότητά του, μπορείτε να φτάσετε εκεί μόνο με το κολύμπι, και μόνο κατά την άμπωτη. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάτε εκτός αν είστε επαγγελματίας κολυμβητής ή δύτης.

Χιλιάδες τουρίστες που θέλουν να απολαύσουν "κάτι διαφορετικό" από τις συμβατικές παραλίες έρχονται εδώ κάθε χρόνο, ειδικά εκείνοι που είναι παθιασμένοι με τις καταδύσεις και την κολύμβηση με αναπνευστήρα. Η παρθένα φύση της Hidden Beach σε συνδυασμό με την ποικιλία των πουλιών και τη θαλάσσια ζωή κάνουν την περιοχή ένα πραγματικό αριστούργημα της φύσης. 
Η Hidden Beach είναι ένας αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός και ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο και από τη στιγμή που θα την αντικρύσετε θα καταλάβετε το γιατί. Φανταστείτε μια τρύπα στο έδαφος, απ' όπου μπορείτε να δείτε τα καταγάλανα νερά και τον πυθμένα του ωκεανού ολοκάθαρο, ακόμη και αν είναι πολλά μέτρα βαθύς.
Αυτό που κάνει αυτή η παραλία να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο του νησιού Marieta είναι ότι είναι τελείως απομονωμένη. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το Puerto Vallarta παραμένει το ίδιο και τους 12 μήνες και τίποτα δεν αλλάζει όσον αφορά το κλίμα, μπορείτε να το επισκεφθείτε οποιαδήποτε στιγμή. Παρ' όλα αυτά, συνιστάται να επισκεφθείτε την Hidden Beach κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μετά την περίοδο των βροχών γιατί τότε τα νερά της  είναι καθαρότερα από ποτέ.  
ΜyPhotoPics