Κούβα

H Κούβα είναι το μεγαλύτερο νησί των Αντιλών. Αν η ιστορία, η άνεση, η διασκέδαση, η αυθεντική πολυτέλεια,  η γοητεία κάποιας άλλης εποχής, ο ερωτισμός, είναι στοιχεία που θέλετε στις διακοπές σας, τότε διαλέξτε την Κούβα. Απλωμένη στην ωραιότερη θάλασσα, με τις λευκές παραλίες του Varadero, με φοινικοδάση, με εκατομμύρια αρώματα και λουλούδια, άνοιξε τις πύλες της και περιμένει να σας φιλοξενήσει.
Το περήφανο και χαρούμενο νησί της ζάχαρης, του ρούμι, του καπνού και της μουσικής σας προσκαλεί να γνωρίσετε τους ανθρώπους της οι οποίοι είναι πάντα ζωντανοί και απίστευτα φιλόξενοι και τις υπέροχες πόλεις της με την αποικιακή ατμόσφαιρα.
Aνακαλύψτε την φυσική ομορφιά της, γευθείτε μοναδικές λιχουδιές, διασκεδάστε με τους ρυθμούς της salsa, απολαύστε στους δρόμους τις υπέροχες αμερικάνικες λιμουζίνες του '50, νοιώστε σαν άλλος Χέμινγουεη ή Γκρέτα Γκάρμπο και γιατί όχι δοκιμάστε την γεύση, το άρωμα και τον γαλάζιο καπνό ενός μοναδικού πούρου "Cohiba".
Παραλίες: 
Σάντα Μαρία Ντελ Μαρ - Αβάνα

Ένα από τα πρώτα θέρετρα που δημιουργήθηκαν κοντά στην παλιά Αβάνα και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την πόλη. Η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών για αυτό και περιλαμβάνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία, το Tropicoco, αλλά και πολυτελή bungalows όπως είναι η Βίλα los Pinos. Με πλούσια νυχτερινή ζωή, εστιατόρια, μπαρ και night clubs.  
Βαραδέρο
Το τουριστικό θέρετρο στην ΒΑ πλευρά της Κούβας, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς προορισμούς για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ (καταδύσεις,  υποθαλάσσιο ψάρεμα και ιστιοπλοΐα).  
Γκουάρνταλαβάκα 
Τοποθετημένη στην επαρχία του Ολγκίν, φημίζεται για την ησυχία της και τα ζεστά νερά της. Για το όνομα της παραλίας υπάρχουν πολλές φήμες, όμως όλες σχετίζονται με την έντονη παρουσία πειρατών στην περιοχή. Στην πρώτη εκδοχή του, το όνομα του νησιού σημαίνει «φυλάξτε τα πλοία», και οφείλετε στον μικρό ασφαλή ορμίσκο που υπάρχει εκεί, ενώ στην δεύτερη εκδοχή του σημαίνει «φυλάξτε τα ζωντανά» και σχετίζεται με τις αλλεπάλληλες πειρατικές επιδρομές στο νησί.
Νησιά :
Κάγιο Λάργκο 


Σε απόσταση 80χλμ. νότια της Κούβας, σας περιμένει ένας επίγειος παράδεισος, που παραμένει ακόμα και σήμερα σχεδόν ανεξερεύνητος, εκτός της περιοχής που φιλοξενεί το «Νησί του Ήλιου», ένα μικρό χωριό με τις κεντρικές υποδομές, καθώς και τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που δεν ξεπερνούν τα 5χλμ. Στις τουριστικές ατραξιόν του νησιού περιλαμβάνονται ένα εκτροφείο χελωνών και ένα καταδυτικό κέντρο. Μαγευτικές παραλίες, λευκής άμμου.
Κάγιο Σάντα Μαρία 

Στο αρχιπέλαγος των «Κήπων του Βασιλιά», βρίσκεται ένα νησί για όσους επιθυμούν να γευτούν στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από την πεζή πραγματικότητα. Η ατέλειωτη παραλία του νησιού μπορεί να σας προσφέρει την απόδραση που πάντα ονειρευόσασταν, σε ένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής όπως το ομώνυμο Melia Cayo Santa Maria και το  Melia Buenavista.
Κάγιο Κόκο 

 
Ήρεμη θάλασσα, καθαρά καταγάλανα νερά, μοναδικές παραλίες λευκής άμμου. Επιλέξτε το νησί Κόκο, σε απόσταση μόλις 27χλμ. από την Κούβα και ετοιμαστείτε να συναντήσετε ένα από τα μοναδικά μνημεία φυσικής ομορφιάς στον κόσμο. Για τους λάτρεις των θαλασσίων σπορ, το νησί προσφέρει εγκαταστάσεις σχεδόν για όλα τα αθλήματα με πλέον αγαπημένο το Kite surfing, την ιστιοσανίδα με αλεξίπτωτο.

    Myphotopics