Παραλίες της Ελλάδας (ΙΙ)

Μαύρα Βόλια, νήσος Χίος, Ελλάς

Τα Μαύρα Βόλια στη Χίο είναι μια παραλία στην οποία κυριαρχούν τα μεγάλα 
μαύρα βότσαλα. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και εξαιτίας των μαύρων βότσαλων έχει ένα χρώμα σκούρο μπλε.




Λαλάρια, Σκιάθος
Την  παραλία Λαλάρια θα τη βρείτε βορειοανατολικά της Σκιάθου. Στην παραλία έχετε πρόσβαση μόνο από τη ...θάλασσα με τις βάρκες που κάνουν κάθε μέρα τη διαδρομή από το λιμάνι του νησιού. Οι απότομοι λευκοί βράχοι και τα υπέροχα νερά θα σας μαγέψουν!

Γριάς Πήδημα,  Άνδρος

 Η παραλία πήρε το όνομα της σύμφωνα με την ιστορία όταν μια γριά που έμενε στην περιοχή , αναγκάστηκε όταν οι...
Τούρκοι αιχμαλώτισαν την κόρη της να προδώσει την κρυφή είσοδο του κάστρου. Η γριά γεμάτη από τύψεις έπεσε από τον γκρεμό που είναι πάνω από την ακτή και πέτρωσε! Α.. ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι είναι και μια υπέροχη παραλία!

Βοϊδοκοιλιά, Μεσσηνία

Στα δυτικά της Μεσσηνίας και πολύ κοντά στην υπέροχη Πύλο αυτή η μοναδική παραλία με τα μαγευτικά γαλαζοπράσσινα  νερά, πήρε το όνομα της λόγω του ιδιόμορφου σχήματος της, κάτι που την κάνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Εγκρεμνοί,  Λευκάδα
Από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες στην Ελλάδα. Βρίσκεται αρκετά μακριά από την πρωτεύουσα του νησιού και η πρόσβαση είναι κάπως δύσκολη καθώς πρέπει να ανεβοκατεβείτε αρκετά σκαλιά για να κολυμπήσετε σε αυτή την μοναδική παραλία. Πριν ξεκινήσετε την κατάβαση, είναι σίγουρο ότι η μαγευτική θέα και τα υπέροχα χρώματα θα σας μαγνητίσουν!

Τσιγκράδο, νήσος Μήλος


Το Τσιγκράδο βρίσκεται στη Μήλο και είναι μια φανταστική
παραλία με γαλαζοπράσινα 
νερά, πολύ απότομους  βράχους και υπέροχη άμμο. Εσείς και η φύση κανένας άλλος! 
Γέρακας,  Ζάκυνθος
Η παραλία του Γέρακα είναι από τις ομορφότερες στη Ζάκυνθο. Προστατεύεται από το Θαλάσσιο Πάρκο ... Ζακύνθου, γιατί εδώ γεννούν τα αυγά τους οι χελώνες καρέττα – καρέττα. Η καταπληκτική θέα και το περίεργο έδαφος την κάνουν μοναδική!
MyPhotoPics