Kagga Kamma Nature Reserve

Το Kagga Kamma βρίσκεται σε μια ανέπαφη από τον πολιτισμό έρημο στα βουνά Cederberg, σε απόσταση 43 χλμαπό το Ceres και 3,5 ωρών με το αυτοκίνητο από το Κέιπ Τάουν, στην Νότια Αφρική. Είναι γνωστό για τη γραφική ομορφιά του, τους εκπληκτικούς βραχώδεις σχηματισμούς και τις μοναδικές επιλογές διαμονής. Tο Kagga Kamma Nature Reserve κατασκευάστηκε το 1988.
Είτε είστε λάτρης της φύσης είτε σας αρέσει η εξερεύνηση είτε θέλετε να χαλαρώσετε, το Kagga Kamma είναι η τέλεια απόδραση. Σε αυτό το όμορφο ξενοδοχείο οι φιλοξενούμενοι θα απολαύσουν μια γαλήνια και ήρεμη διαμονή στις εγκαταστάσεις του καθώς αριθμεί συνολικά 15 ξεχωριστά δωμάτια - σουίτες.
Διαθέτει ρουστίκ και μοναδικά καταλύματα με τη μορφή σπηλαίων που είναι μεταξύ των βράχων από ψαμμίτη. Τα σπήλαια προσφέρουν στους επισκέπτες τη δική τους ιδιωτική βεράντα και ιδιωτικά μπάνια. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει με την όμορφη γύρω περιοχή και να φέρει στο νου την μικρή πόλη του Bedrock, που ήταν το σπίτι των Flintstones.


Μπορείτε να μείνετε κάτω από τον έναστρο νυχτερινό ουρανό της Αφρικής σε ένα από τα μεγαλύτερα δωμάτια του κόσμου, με θέα στο Cederberg. 



Ή 
σε μια "σπηλιά" Σουίτα επιδέξια κατασκευασμένη για να ενσωματωθεί με τους φυσικούς σχηματισμούς ψαμμίτη.






Ή
να επιλέξτε μια ευρύχωρη σουίτα καλύβα, που μοιάζει με τις παραδοσιακές κατοικίες των φυλών της περιοχής πριν από πολλά χρόνια. 




Ή
 την γαμήλια σουίτα.








Οι επισκέπτες απολαμβάνουν χαλάρωση στην εξωτερική πισίνα. 








Ή
στο εξωτερικό spa.








Μπορούν να συμμετάσχουν σε συναρπαστικές περιηγήσεις με τετράτροχα ποδήλατα, διαδρομές 4x4, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία και άλλα.

    MyPhotoPics