Γαρίδα φάντασμα

Οι γαρίδες Ghost, που ονομάζονται επίσης Γυάλινες Γαρίδες, είναι διαφανείς, μικρές και πολύ ενεργές. Οι γαρίδες Ghost είναι σαρωτές και κάνουν εξαιρετική δουλειά για τον καθαρισμό του
ενυδρείου από τα σάπια υπολείμματα τροφών και τα άλγη (φύκια). Είναι αποτελεσματικά στην ενεργό μείωση των νιτρικών αλάτων στο εσωτερικό του ενυδρείου και έχουν πολύ χαμηλό αποτύπωμα βιομάζας.
Η γαρίδα φάντασμα είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε σχέση με άλλες ποικιλίες γαρίδας αλλά μπορεί να επηρεαστούν από την κακή ποιότητα του νερού. Είναι εύκολο να αναπαραχθούν και να διατηρηθούν και καταναλώνει σχεδόν οποιοδήποτε είδος φαγητού. Είναι μικρές και ανυπεράσπιστες, εύκολα παρενοχλούνται και καταναλώνονται από μεγαλύτερα ψάρια.
Μπορούν να ταϊστούν με επεξεργασμένα τρόφιμα όπως νιφάδες και σβόλους.  Έχουν ένα μοναδικά διάφανο σώμα, όπου μπορείς να δεις την διαδικασία σίτισης και χώνεψης μέσω του πεπτικού συστήματος. Τρώνε επίσης βραστά κολοκυθάκια και μαλακά λαχανικά. Τα λαχανικά παρέχουν στη γαρίδα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. 
Είναι εύκολο να αναπαραχθούν. Γεννούν άπειρα αυγά το οποία δεν επωάζονται όλα. Βεβαιωθείτε ότι η δεξαμενή είναι εφοδιασμένη με αρσενικά και θηλυκά. Τα θηλυκά είναι πολύ μεγαλύτερα από τα αρσενικά, συνήθως περίπου 1,5 φορά στο μήκος.
MyPhotoPics