Chestnut Ridge Park

Το Chestnut Ridge Park είναι ένα πάρκο 1.213 στρεμμάτων (4.91 km2) στο Orchard Park της Νέας Υόρκης, το οποίο πήρε την ονομασία του από τις καστανιές στους λόφους του.
Είναι το μεγαλύτερο πάρκο που λειτουργεί από το Τμήμα Πάρκων, Αναψυχής και Δασών του County Erie και είναι ανοικτό όλο το χρόνο.
Υπάρχει ένας καταρράκτης με πολλές βραχώδεις κατασκευές και μεταξύ αυτών υπάρχει ένα μικρό σπήλαιο πίσω από τα νερά του. Αυτό που προσελκύει την προσοχή αυτής της σπηλιάς είναι ότι μέσα της υπάρχει μια φλόγα που ποτέ δεν σβήνει. Η φλόγα είναι μικρή, αλλά είναι το κύριο αξιοθέατο αυτού του πάρκου, επειδή παρά το φυσικό φαινόμενο έχει την μυστική της πινελιά.
Αυτή η φλόγα των 20 εκατοστών έχει μια λογική εξήγηση, σε βάθος 400 μέτρων υπάρχει μια ποσότητα φυσικών αερίων, μεθανίου και προπανίου. Αυτά φθάνουν στην επιφάνεια με μικρές πηγές και η μικρή φλόγα καταναλώνει περίπου ένα κιλό αέριο ημερησίως για να κρατηθεί αναμμένη.
Το πάρκο διαθέτει εγκαταστάσεις και χώρο για τένις, πεζοπορία, γκολφ, έλκηθρο και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μπάφαλο πραγματοποιεί καλοκαιρινές συναυλίες στη βάση του λόφου για έλκηθρο, το οποίο παρέχει ένα αμφιθεατρικό περιβάλλον.
MyPhotoPics