Πάρκο Hitachi Seaside, Ιαπωνία

Το πάρκο Kokuei hitachi seaside καλύπτει μια έκταση περίπου 2000 στρεμμάτων και βρίσκεται στον λόφο Miharashi σε μια περιοχή που βλέπει στον Ειρηνικό Ωκεανό στην πόλη Hitachinaka, Ibaraki, Ιαπωνία. Λόγω ποικιλότητας, διαθέτει όμορφα λουλούδια στους καλά διατηρημένους μεγάλους κήπους, κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. 
Την άνοιξη, το ένα εκατομμύριο νάρκισσοι, οι 170 διαφορετικές ποικιλίες τουλίπας και τα 4,5 εκατομμύρια από αυτά τα ημιδιαφανή μπλε λουλούδια "Nemophila Harmony" (μπλε μάτια του μωρού) καθώς και πολλά άλλα φυτά ανθοφορίας και η βλάστηση, προσελκύουν πολλούς επισκέπτες. 
Στις αρχές του καλοκαιριού παπαρούνες και τριαντάφυλλα, και το καλοκαίρι θα ανθίσουν οι ζίννιες και οι ηλίανθοι. Το φθινόπωρο, μπορείτε να απολαύσετε και τα κόχια (Νεροκυπάρισσα) που αλλάζουν σταδιακά το χρώμα τους και τα λουλούδια του κόσμου. Τον χειμώνα μπορείτε να δείτε τις χιλιάδες τουλίπες πάγου και όλα αυτά τα λουλούδια είναι πολύχρωμα και όμορφα στους καλά σχεδιασμένους κήπους. 
Επιπλέον, στον χώρο αναψυχής βρίσκεται ο τροχός του Ferris ο οποίος στέκεται 100 μέτρα πάνω από τη στάθμη της θάλασσας προσφέροντας υπέροχη θέα, καθώς υπάρχουν επίσης γήπεδο γκολφ, ένας λαβύρινθος, μια παιδική χαρά και πολλά άλλα αξιοθέατα που είναι κατάλληλα για οικογένειες και ομάδες που επισκέπτονται το πάρκο.


Το Hitachi Seaside Park είναι ο χώρος για το Rock in Japan Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής rock στην Ιαπωνία, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Αύγουστο.


    MyPhotoPics