Taronga Zoo, Αυστραλία


Το Taronga Zoo είναι ο μεγαλύτερος εθνικός ζωολογικός κήπος της Αυστραλίας, ο οποίος διαθέτει την μεγαλύτερη "συλλογή" σε αυτόχθονα ζώα, μια ποικιλόμορφη συλλογή από εξωτικά είδη, πτηνά και ενυδρείο. 

Αυτό που κάνει το Taronga Ζοο τόσο ιδιαίτερο, είναι η θέση του. Βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη, σε ένα υπερυψωμένο σημείο κατά μήκος της προκυμαίας, με θέα το λιμάνι του Σύδνεϊ, τον  ορμίσκο του Σύδνεϊ, την γέφυρα του λιμανιού και την Όπερα.
Μπορείτε με βόλτες ζιγκ-ζαγκ στη πορεία σας κατά μήκος των διαδρομών μεταξύ των περιφράξεων με τα ζώα, να απολαύσετε την υπέροχη θέα προς το λιμάνι. Το Taronga Zoo έχει τη δική του προβλήτα και μπορείτε ένα βήμα μετά από το καράβι να περπατήσετε κατευθείαν μέσα στο ζωολογικό κήπο.


Είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε την περιήγησή σας στο ζωολογικό κήπο από την είσοδο που βρίσκεται στην κορυφή του νησιού. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ευκολότερη η διαδρομή με τα πόδια κατηφορίζοντας προς το λιμάνι. Θα έχετε συνεχώς ευχάριστες εκπλήξεις από τη θέα που παρουσιάζεται σε κάθε στροφή. Στη συνέχεια, όταν φτάσετε στο κάτω μέρος μπορείτε να πάρετε το Zoo Sky  lift Safari για να σας μεταφέρει στην κορυφή και πάλι για να αρχίσει η κατάβαση με διαφορετική πορεία.
  Taronga Zoo, έτος 1916
    MyPhotoPics