Αμμόλοφοι Αγίου Παύλου

Ο Άγιος Παύλος είναι μία από τις πολύ ωραίες παραλίες που θα συναντήσετε αν κινηθείτε στη νότια πλευρά του νομού ...
Ρεθύμνης. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 55 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου και θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα για να φτάσετε.
 Προορισμός ιδανικός για ταξιδιώτες που αναζητούν την ηρεμία, μια και δεν πρόκειται για ένα πολυσύχναστο μέρος.  Για να φτάσετε στη θάλασσα και στην αμμώδη παραλία, θα πρέπει πρώτα να περάσετε τους τεράστιους αμμόλοφους. Προτιμήστε να σκαρφαλώσετε στην επιστροφή, ώρες που δεν θα είναι πολύ ζεστός ο ήλιος.
Τεράστιοι βράχοι χωρίζουν την παραλία με τους αμμόλοφους με την δεύτερη ευκολότερα προσβάσιμη , αλλά και οργανωμένη παραλία. Σε αυτή μπορείτε να φτάσετε και με το αυτοκίνητο. Επίσης, εκεί θα βρείτε και να φάτε κάτι ή να πιείτε ένα δροσερό ποτό. 
Τέλος, στην περιοχή υπάρχουν και δωμάτια για να ενοικιάσετε, αν θέλετε να παρατείνετε την διαμονή σας σε αυτό το τόσο ήρεμο αλλά και συνάμα άγριας ομορφιάς τοπίο.
Μείνετε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα, καθώς ο ήλιος θα χάνετε πίσω από τους αμμόλοφους.
Η Ακουμιανή Γυαλιά βρίσκεται περίπου 55km νότια του Ρεθύμνου, ξεκινάει δίπλα στον τουριστικό οικισμό του Αγίου Παύλου και εκτείνεται βορειοδυτικά για πολλά χιλιόμετρα, ως την Κεραμιανή Γυαλιά. Το όνομα της προέρχεται από το χωριό Ακούμια, που βρίσκεται 11km βορειοανατολικά.
MyPhotoPics